Tartine cu jambon

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 15904 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • 8 felii de jambon1 legatura ceapa verde
  • porumbmasline verzi
  • cascaval
  • Sos:
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 cubulete branza telemea
  • sare
  • busuioc, oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu jambon:

Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul ingredientelor. Am uns fiecare felie cu o lingura din sos si am asezat peste ea cate o felie de jambon taiata in jumatate. Peste jambon am asezat ceapa verde tocata, porumb, masline feliate, iar la final cascaval ras. Am dat la cuptor pana s-a topit cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

22.10.2009, 15:58

Multumesc Alina Si se pot adapta in functie de ce ai prin frigider

Pushaa 1

29.01.2014, 13:13

si bune si rapide!

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 14:19

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu cascaval si salam cu sunca